|start|nu|wijk|kunst|gadgets|raar|column|specials|vind|

HAGAZ!NE
GADGETS AND IDEAS
FEBRUARI 2009

17.2.09 
Twee allermodernste met kernwapens uitgeruste onderzeeërs botsten op die gigantische Atlantische Oceaan tegen elkaar, lees ik in de Volkskrant. Dat wordt nog wat met die moderne oorlogvoering waarin gevechtstoestellen zichzelf onzichtbaar kunnen maken. Wij zijn in het ontwikkelen van oorlogtuig dus tever 'doorgeschoten'. Maar is dat eigenlijk niet de perfecte oplossing, dat de agressor en de verdediger zich onzichtbaar maken? Als er geen vijand te bekennen is dan valt er toch ook geen oorlog meer te voeren? Zijn we overal vanaf.

reacties

14.2.09 
Onze wethouder van Burgerschap Baldewsingh ook wel 'Baldi' genoemd, wil weten wat hij eraan kan doen om burgers zich 'serieus genomen' te laten voelen door B&W (met de klemtoon op serieus). Hij wil het 'cement' zijn tussen burgers en bestuur, lees ik in de ADHC. Misschien is deze tip dan iets voor hem: 'Cement praat niet'

reacties

10.2.09
Heerlijk die videosurveillance van Politie Haaglanden  in onopvallende auto's. Ik hoop wel dat ze de juiste wegpiraten eruit halen. Zoals onlangs nog op de Regentesselaan. Daar reed een auto, die geparkeerd stond op de kruising van de Kepplerstraat opeens 

goed initiatief van Politie Haaglanden: videosurveillance
achteruit tegen het verkeer in de Regentesselaan op. De 'automobilist' verwachtte met zijn brute rijgedrag dat ik wel zou stoppen. Mis! Ik reed door want ik houd niet van dat aso rijgedrag. Die vent werd zo kwaad dat hij achter mij aan kwam. Hij ging zo dicht op mij rijden dat ik dacht dat hij aan mijn bumper vast zat. Als ik eraan terug denk voel ik weer de adrenaline in mijn bloed stromen. Louter omdat Lida naast mij zat, ben ik in mijn auto blijven zitten. Wat zou dat een voldoening geweest zijn als toen de onopvallende politiesurveillance dit aso weggedrag had gezien. Dat heb ik trouwens ook al als zo'n patser 'gewoon' door rood rijdt het liefst over de trambaan, terwijl iedereen staat te wachten. Die geeft je dan het gevoel dat je maar een sukkel bent om te blijven wachten ...

reacties
 

4.2.09
Je zal maar je baan opgezegd hebben en voor zeven maanden met je vriendin de wereld over reizen. Waarom hebben wij dat niet gedaan? Neefje Sander en zijn vriendin Sjoerdtje doen dat op dit moment dus wel 

je baan opzeggen en zeven maanden de wereld over reizen
en zitten in Australië. En het aardige is dat hij vandaag jarig is. Als je wilt dat zij dat niet vergeten, kun je ze wel een reactie sturen en zien wat ze beleven op dit adres. De foto's kun je hier bekijken. Ik heb er alvast een voor je opgehaald.

reacties


|start|nu|wijk|kunst|gadgets|raar|column|specials|vind|

KRITISCH HAAGS KUNST CULTUUR
HAGAZ!NETV GOSSIP GADGETS AND IDEAS
HAGAZ!NE
HET DIGITALEMAGAZINE VAN
DEN HAAG!


KEEPIN TOUCH


keep in touch

start Hagazine